Vuokrakohteesta

VUOKRAUKSESTA

ASUNTOJEN VARUSTUS

kaikki vuokraespanjan vuokraamat asunnot ovat täysin kalustettuja, ja niissä on lakanat ja tarvittavat keittiövarusteet. Lisävarusteet on ilmoitettu jokaisen asunnon kuvauksessa erikseen.

VUOKRAESPANJA

huolehtii että asunnot ovat hyväkuntoisia ja siistejä asiakkaan saapuessa ja että ne ovat turvallisuusvaatimustemme mukaiset.

ASIAKAS

lupaa pitää oleskeluaikanaan asunnon siistinä ja ilmoittaa, jos on aiheutunut vahinkoja. Asunnot eivät ole hotelleja, ja lakanoiden pesu ja päivittäistarvikkeiden hankkiminen on asiakkaan vastuulla. Siivousapua toki saa lisämaksusta!

TUPAKOINTI

on sallittua vain parveke- ja ulkotiloissa. Lemmikkieläimet sallitaan erikseen mainituissa kohteissa. Lisävarusteita, kuten lasten sänky, saa lisämaksusta.

VUOKRASOPIMUS

on määräaikainen ja vuokra maksetaan koko vuokra-ajalta, lyhytaikaiset etukäteen ja pitkäaikaiset kuukausittain. Asiakkaan maksaessa varausmaksun 150 ? tulee varaus virallisesti voimaan. Varausmaksu maksetaan suomalaiselle pankkitilille viikon päästä varauksesta. Ensimmäinen vuokra erääntyy maksettavaksi n. viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Pitkäaikaisissa vuokrasopimuksissa vuokra maksetaan kuukausittain etukäteen. Vuokran voi maksaa joko suomalaiselle tai espanjalaiselle pankkitilille asiakkaan valinnan mukaan. Varausmaksu toimii myös takuumaksuna, joka palautetaan asunnon lopputarkastuksen jälkeen.

ASIAKKAAN

maksettavaksi tulee myös toimistokulut 20? ja loppusiivousmaksu, joka määräytyy kohteen mukaan. Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV.

VARAUKSET

voi hoitaa puhelimitse +34 666 956 566 tai sähköpostilla info.vuokraespanja@gmail.com

Punta Prima, Torrevieja, La Mata, Vuokra-asunnot, Hiekkaranta, Espanjanasunnot, Suomenkielinen palvelu

Vuokra Asunnot Espanja Vuokra Asunnot Torrevieja Vuokra Asunnot Punta Prima Vuokra Asunnot La Mata
Vuokra Asunnot Villamartin Vuokra Asunnot Cabo Roig Vuokra Asunnot La Zenia Vuokra Asunnot Alicante

Vuokra Asunnot

Vuokra Asunnot Punta Prima
Punta Prima
lähellä rantaa
Vuokra Asunnot Torrevieja
Vuokra Asunnot
Torrevieja

Ota yhteyttä Facebookissa

Etsiä Espanja